/* */

Saturday, 18 December 2010

Sexual Harrasment or....



Labi-Labi baru je dapatkan picture nie daripada seorang rakan Labi-Labi di forum.semuanya ada 3 kes. kes 1st tu nampak comel je lah..tapi kes 2nd and 3rd tu sapa yang patut dipersalahkan jika terjadi sesuatu yang tidak beberapa elok kepada those yang pakai macam tu di Malaysia or dekat mana-mana sahaja lah.

Kes 1
Proses menggoda
Aktiviti meraba keke
Cium pipi awak dan awak pun sebak je muka.
Akibat terlalu cintakan lelaki itu.tetapi cintanya telah ditolak

Sweet je kanak-kanak nie..hehehe..tapi nasib kanak-kanak nampak sweet je..kalau orang tua kerepot tu mau termuntah2 korang.haha

Kes 2
Nah amik sebesar-besar alam punya haha
Katakanlah kalau jadi macam dekat atas nie macam mana?Siapa patut dipersalahkan kalau ada orang touch or Tampar punggung dorang nie?Anda fikirkan lah kalau jadi dekat Malaysia nie macam mana..hehe
Kes 3
Da rupe anjing dah Labi-Labi tengok

lelabi: entah la Kes 2 and Kes 3 nie




0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...