/* */

Thursday, 9 December 2010

GEMPAR : Fergie Black Eyed Peas ada tutt... (mesti tengok)



Assalamualaikum semua dan hi..

Kali ini Labi-Labi nak bongkarkan satu kisah misteri yang sampai kini Labi-Labi pun tak dapat buktikan samaada dia ada tuutt or dia pakai vibrator(oh yeah!)..kepada yang tak tahu apa itu vibrator sila type dekat Google Search "Vibrator @ women Vibrator" or something like that ar..

Di bawah ini ada picture Fergie Black Eyed Peas..tapi lelaki sebelah dia tatau ah..hehehe..apa-apa pun layan..

Ini Fergie BEP cantik kan..SEXY KAN..

Jom bersiar-siar... :)

Ha!dok ramas apa tu?kalau tak tahan pun agak-agak ar..

Labi-Labi enlarge sikit..tengok betol-betol..VIBRATOR or Tuutt..
Adoi Kantoi la plak..cepat-cepat nyorok..
Laki tuh pun wat hero la pulak...
HA KALI NIE DA BOLE TANGKAP GAMBAR DAH..da cun dah :) hee..






2 comments:

Anonymous said...

kote ko :P

SiLabiLabi said...

engko nyer ar.!haha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...