/* */

Friday, 31 August 2012

Gambar : Baju Coat yang SERIUS AWESOME

Gambar : Evolusi Logo Batman

Ok history kalau nak cerita pasal cerita superhero paling tak ada kuasa supernatural Sang Batman nie mamang tak kan cukup 3 entry lah sebab banyak sangat cuba tengok dekat WIKIPEDIA mesti anda semua boleh jumpa yang lebih padat dan ringkas [ringkaskeee?]. Tapi kali ini Labi-Labi just nak tunjuk evolusi logo Batman.. Sekali dengan video Labi-Labi bagi..




Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Hipster Branding oleh Dave Spengeler

Anda pernah bosan tengok logo produk terkenal yang berulang kali terpapar dekat TV or billboard? Labi-Labi pun kadang-kadang bosan bila tengok. Tapi entry kali ini Labi-Labi dah ada penyelamat dah seorang graphic designer Dave Spengeler yang berani menongkah arus menukar sesuka hati dia ja logo-logo produk yang ada dekat dunia yang dia kenal ja lah.. ok jom layan










via
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Candice Swanepoel untuk Elle Magazine

Gambar : Kencing Dalam Cawan


Kejadian dekat atas ni berlaku dekat China, Ya dekat China LAGI!!! Argghhh Tension, ya Labi-Labi lagi tension bila ada ibu bapa pemalas sampai nak angkat punggung daripada kerusi tu pun malas sehinggakan anak nak kencing pun suruh kencing dalam cawan. Labi-Labi serius geli tengok mak bapak yang buat macam tu. Kalau dekat Malaysia comfirm kena maki dah parents tu..Ini kes berat punggung! Rasa macam nak tuang ja air kencing anak dia dalam periuk dia tu! Grrrrr..!!

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gempar : HOTDOG DICEMARI VIRUS HIV


Ok, Berita gempar di China dimana kedai menjual sausage telah dicemari dengan HIV dan dijual kepada pelanggan. Labi-Labi terkejut bagaimana sausage boleh terkena jangkitan HIV? Adakah kita boleh mati akibat daripada memakan sausage yang dijangkiti oleh HIV itu?

Labi-Labi meragui cara pembuatan sausage tersebut. Yang mengejutkan ialah apabila Labi-Labi tengok gambar dekat bawah ni baru Labi-Labi tahu bagaimana kejadian ini terjadi..




Lelabi : Lupa-lupanya dekat China nie mereka guna CHINGLISH tu pasal lah translate macam apa lagi...
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Hanya di China

Gambar : How To Avoid Homeless Sleep Under Bridge?

Gambar : Mekanik Ditelan Eskalator

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...