/* */

Saturday, 31 December 2011

Wikileaks Office

Julian Assange is a software developer, Internet activist and the head of WikiLeaks project. Assange, at his teenager age, was a hacker with nick name Mendax. He started the WikiLeaks project in 2006.

WikiLeaks published documents about extrajudicial killings in Kenya, a report of toxic waste dumping on the coast of Côte d’Ivoire, Church of Scientology manuals, Guantanamo Bay procedures, the 12 July 2007 Baghdad airstrike video, and material involving large banks such as Kaupthing and Julius Baer.

The pictures below show the Pionen data centre where WikiLeaks stores their files. It is a 100ft below the ground of a former Cold War nuclear bunker.

wikileaks data center bunker Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
wikileaks data center bunker1 Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
wikileaks data center bunker2 Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
wikileaks data center bunker3 Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
wikileaks data center bunker4 Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
wikileaks data center bunker5 Closer Look in the WikiLeaks Data Centre
Lelabi : Agak-agak berapa sewa depa nie sebulan eh? Siapa yang funding account untuk maintain benda nie eh?
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan



Friday, 30 December 2011

Hot Babes Santa Claus

santa claus girls party Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party1 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party2 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party3 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party4 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party5 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party6 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party7 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party8 Santa Claus Is Coming To Party Again
santa claus girls party9 Santa Claus Is Coming To Party Again

Lelabi : Agak-agak kalau betul-betul ada macam nie depa mesti seronok kan? Termasuklah Labi-Labi jugak wahaha.. Hot Babes tu wa cakap sama luuu...


Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Gambar haiwan yang comel









Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Potret Buku "YellowPages"










Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Thursday, 15 December 2011

Gambar : Eksiden Kapal Terbang Terhempas Di Highway






Lelabi : Kejadian berlaku di Jerman kalau tak silap Labi-Labi dan memang amat mengerikan apabila pesawat yang sepatutnya mendarat di runaway dia tapi mendarat di atas highway penuh dengan kereta..

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Sunday, 11 December 2011

Video : Silap londeh nampak "BURUNG"

Video dibawah ni terbaik lah.. try tengok kalau nak tahu..hahahahaha



Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Friday, 2 December 2011

Video : Anak Berkahwin Dengan Ibunya Di Indonesia

Video dibawah ini adalah berkenaan tentang pasangan yang bercinta. Tapi yang bercinta ini adalah pasangan ibu dan anak di Indonesia..



Labi-Labi pun tak tahu lah apa nak jadi dengan kejadian seperti ini, bukan Labi-Labi cakap benda seperti ini berlaku di Indonesia sahaja tapi di Malaysia, U.S U.K dan seluruh dunia Labi-Labi yakin terjadinya perkara sebegini..

Tanpa mahu melengahkan masa anda tengok sendiri video yang Labi-Labi tempelkan di sini..


Lelabi : Hodoh nak mati, Pabila nafsu menguasai diri "APTB"!
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Monday, 28 November 2011

Gambar : Kena Tangkap Semasa Gunting Rambut

Anda tahu apa dia afro?
Tapi anda pernah tengok tak HALF-FRO?


Kesian kena tangkap semasa tengah gunting rambut..LOL!

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Sunday, 27 November 2011

Soalan Tentang Filipina

Jawapan di bawah ini memang sempoi, Ni soalah SPM kalau Labi-Labi tak silap.. Memang sempoi abis budak nie jawab..hahaha GOOD JOB! WELL DONE! haha


Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Gambar : Aktiviti Latihan Ketenteraan Russia

Gambar dibawah ini adalah salah satu aktiviti ketenteraan di Russia. Tanpa mahu membuang masa anda semua, anda layankan aje.. Click iklan nuffnang untuk membantu blog Labi-Labi okeyh?
















Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...