/* */

Saturday, 25 August 2012

Gambar : Air Pancut 800 Juta Di Dubai

Labi-Labi sangat gemar kalau tengok air pancut. Tapi ditekankan bukan air pancut melalui kemaluan itu ya tapi air pancut ataupun "Fountain". Kali ini Labi-Labi nak share dengan anda semua serius fakta yang benar-benar ada dekat dalam muka bumi ini tapi air pancut nie takda lah dekat Malaysia tapi di Dubai, Emiriah Arab Bersatu.



Air pancut ini mampu memancutkan 22,000 galen air pada satu-satu masa dan lebih daripada 6,600 water projection dan 25 lampu bercahaya diperlukan untuk mencantikkan lagi air pancut ini. Kos untuk air pancut ini sekita UAE800,000,000 (800MILLION) = USD 218MILLION









More info : Wikipedia

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

1 comments:

Ikmal said...

Assalam, pergh mahal gila tu... biasalah negara kaya, setakat mcm tu sikit punya hal...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...