/* */

Tuesday, 28 August 2012

Gambar : Plastic Beauty by Piero Perfetto

Kecantikan adalah sangat-sangat subjektif dimana kita tidak dapat mengukur kecantikan dengan apa apa alat yang dicipta manusia kerana kecantikan itu berbeza-beza pada setiap mata yang memandang.. Anda tidak percaya? Cuba tengok keadaan sekeliling anda pabila kawan-kawan anda berjalan dengan girlfriend/boyfriend or husband/wife mereka mesti pernah terdetik dihati kalian dan berkata " mak ai, muka tak lawa nya macam mana boleh jadi bf/gf die ha? "


Ok, kali ini Labi-Labi nak share gambar daripada Piero Perfetto dimana beliau cuba untuk menyuarakan pandangan beliau melalui teknik photografi beliau tentang orang yang melakukan plastic surgery..










Lelabi : Pandangan kita berbeza

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...