/* */

Monday, 28 February 2011

Advertorial : How To Generate Income With Paid-To-Promote [FREE]

Hello to Ladies and Gentleman,

Entry kali ini Labi-Labi nak ajar macam mana buat duit dengan  
Paid-To-Promote.net


Convert Your Traffic Into Cash, Only Simple Two-Step:

1 Create your FREE Account ,Fill the form Here.
2 Place this promotion code to your site Start making money 
$1 To $8 CPMfor United States, Canada, Australia, United Kingdom
  Get paid To Promote at any WebSite !Websites With Illegal Content Exception
  $0.1 Minimum Twice Monthly Auto Pay by Paypal or WebMoney
  Simple Step Only Place this promotion code to your site For Making Money
  International Members are welcome
  Auto Pay . Not required E-mail request for payment !

Dibawah ini adalah bukti first payment Labi-Labi yang baru dihantar sekejab tadi.

After 5 days i join i manage to get USD0.11 without extreme promotion.

Boleh anda fikirkan kalau anda buat promotion secara aggressive terhadap blog anda, mungkin anda boleh dapat lebih banyak daripada itu dalam masa 5 hari.

Pembayaran dilakukan setiap 15 hari..So sebulan 2 kali bayar.

Pembayaran dilakukan menggunakan Paypal so setup lah account paypal korang ye..







Bagi Labi-Labi kan..USD0.11 tu berbaloi lah dengan ranking 3juta lebih blog ini dalam ranking Alexa kan..so terpulang pada anda nak join ke tak nak..benda free beb..tak kena bayar pape..





Aiskrim Daripada Susu Badan/Breast Milk?

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog NineMustafa yang hensem,kacak,comel,pipi gebu dan cantik-cantik sekalian.

Entry kali ini Labi-Labi agak terkejut dengan satu video di Youtube semasa Labi-Labi tengah browse video dekat Youtube Labi-Labi ada ternampak satu video bertajuk

 "Ice Cream made from Human Breast Milk on sale in London"


Dengan kadar gravity sifar Labi-Labi pun berkata WOW!

Berikut dibawah telah Labi-Labi copypaste daripada description video tersebut :


Breast milk ice cream goes on sale in Covent Garden
The makers say the ice cream is pure, organic and totally natural.
A restaurant in London's Covent Garden is serving a new range of ice cream, made with breast milk.
The dessert, called Baby Gaga, is churned with donations from 15 women who responded to an advertisement on an online mothers' forum.
One of the women, Victoria Hiley, 35, said if adults realised how tasty breast milk was more new mothers would be encouraged to breastfeed.
Each serving of Baby Gaga at Icecreamists costs £14.
Mrs Hiley's donation was expressed on site and pasteurised before being churned with Madagascan vanilla pods and lemon zest.
Icecreamists founder Matt O'Connor placed an advert appealing for breast milk donations and believes his new recipe will be a success.
"If it's good enough for our children, it's good enough for the rest of us," he said. "Some people will hear about it and go yuck - but actually it's pure organic, free-range and totally natural."
Mrs Hiley, who gets £15 for every 10 ounces of milk she donates to the company, said it was a great "recession beater".
"What's the harm in using my assets for a bit of extra cash?" she added.
"I teach women how to get started on breastfeeding their babies. There's very little support for women and every little helps."
Mr O'Connor said health checks for the lactating women were the same used by hospitals to screen blood donors.
"No-one's done anything interesting with ice cream in the last hundred years," he added.


Dengan kadar segera Labi-Labi buka Internet Explorer  copy link URL terus download menggunakan Internet Download Manager.

Dibawah adalah video mengenai Aiskrim yang menggunakan susu badan yang telah pun dijual di LONDON.


Lelabi : Kalau kena HIV tak ke naya je??




Sunday, 27 February 2011

Kenali Cacing Didalam Badan Kamu

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog NineMustafa Labi-Labi harap anda semua sihat-sihat sejahtera.

Entry kali ini Labi-Labi nak share beberapa video untuk dipertontonkan kepada anda semua.

Nak tahu video ape??

Video kali ini adalah tentang cacing dan tubuh badan kita. Tanpa disedari badan kita telah menjadi "host" kepada beribu-ribu ekor cacing yang berjaya diternak dengan jayannya umpama seorang usahawan cacing yang berjaya.

Tapeworm @ Cacing Pita


Video yang pertama Labi-Labi nak share adalah video berkenaan teknik Colonoscopy yang telah mempamerkan sesuatu yang quite impressive iaitu telah menjumpai cacing didalam usus.



Video yang dibawah ini pula adalah berkenaan cacing didalam otak. Perempuan ini menyangka dirinya mengidap Brain Tumor tapi sangkaan beliau meleset kerana apabila dibedah, doctor tidak menjumpai sebarang activiti yang terjadinya tumor sebaliknya doctor menjumpai cacing didalam otak perempuan itu.

Mari sama-sama kita saksikan video tersebut


Video yang ketiga ini pula adalah berkenaan dengan Maggot ataupun dikenali sebagai berengga dalam bahasa melayu atau dalam bahasa yang lebih senang difahami ialah ulat sampah. Ulat sampah ini adalah milik seekor BotFly






Saturday, 26 February 2011

Kenapa katakan TIDAK kepada Latex Rubber Catsuit?

Latex Rubber Catsuit bagi Labi-Labi lah nampak macam menyeksakan je. Itu pada pendapat Labi-Labi lah..Nak tahu kenapa Labi-Labi cakap macam tu?

Antara Sebabnya:

#1 Menampakkan Susuk Tubuh Badan

Ye lah Tijah oi..hang try tengok dok terbonjol sini sana..Awat hang nak tunjuk 2 bijik hang tu besaq sangat ka? Kalau besaq awat tak p masuk pertandingan 2 bijik yang terbesar didunia?

#2 Nak Kencing & Berak susah

Bagi perempuan yang mengidam nak pakai baju macam nie Labi-Labi sarankan supaya hangpa tak payah nak mengada nak p pakai baju ni. Hangpa cuba pikiaq kalau hangpa nak p kencing ka tak ka susah.. Tak pasal nak kena bukak satu baju semasa hangpa nak p kencing..Hangpa tak rasa sadis ka dengan situasi macam tu?



#3 Menonjolkan Lemak-Lemak Dibadan.

Secara amnya, seperti yang anda lihat sendiri pada gambar-gambar yang Labi-Labi kepilkan itu cuba hangpa tengok betul-betul model-model yang pakai tu mana lah ada lebihan lemak-lemak yang terkandung dibadan mereka kecuali 2 bijik dan di bahagian pinggul mereka sahaja. So kepada yang mempunyai lemak yang melebihi 30% disarankan agar melupakan hasrat anda yang akan mengundang dosa itu.!

#4 Menggugat Perasaan dan Iman Seorang Lelaki

Cuba hangpa tengok betul-betul bukak bijik mata hangpa luas-luas ye bukan bukak 2bijik anda luas-luas tau!
Cuba lihat bagaimana pakaian itu..Macam tak pakai baju je kan? Sorry to say lah, sampai "tiga" segi hangpa pun dah nak beralur je nampak.. Lelaki sekarang nie termasuk Labi-Labi ni pun sama je lah..Sapa yang tak tergoda.

#5 Memasamkan & Melekikkan Badan

Secara logiknya badan kita merembeskan peluh berbeza untuk setiap individu . So kalau da pakai baju nie tengah panas ke,tengah sejuk ke tetap badan kita mengeluarkan peluh tetapi dengan kadar yang minimum pada keadaan sejuk. Kalau pakai panas-panas mau melekik-lekik badan dan panas sebab tu lah perempuan di bawah nie bukak zip baju dia tu..




Lelabi : Buat Dosa Je Semua itu! Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!





Thursday, 24 February 2011

Kreatif : Portrait Yang Nampak Real

Wednesday, 23 February 2011

Gambar : L.V Mini Cooper

Tuesday, 22 February 2011

Menarik : Gigi Selebriti Hollywood Dulu-Kala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...