/* */

Tuesday, 22 February 2011

Menarik : Gigi Selebriti Hollywood Dulu-Kala

Entry kali ini Labi-Labi nak buat satu kelainan sikit khas untuk tatapan para pembaca blog Labi-Labi yang tak serius nie. Jika diikutkan Labi-Labi nak buat je cerpen karangan sendiri seperti dalam entry Labi-Labi yang pernah Labi-Labi buat itu.

Ok back to topic,

Kepada anda yang suka sangat tengok pelakon-pelakon mat saleh tu bercumbu-cumbuan atau lebih dikenali sebagai french kissing tu korang tengok perubahan yang pelakon-pelakon nie buat kepada gigi meraka. Ada yang gigi kuning la akibat minum todi dan hisap rokok banyak sangat..ada yang alignment lari lah..ada jugak yang gigi jarang sebab dok main-main dengan pengcungkil gigi masa kecik-kecik dulu hahaha..

Hal ini mungkin kerana mereka mahukan aksi kissing yang lebih stim bak kata orang-orang seperti Labi-Labi. Tapi Labi-Labi salute 1 je la..Selepas buat treatment gigi teros putih melepak alignment gigi tu oke je..macam orang pergi buat alignment tayar lak dekat bengkel..ahahaha

Papepun selamat menikmati hidangan 1.43pagi yang Labi-Labi sajikan Khas untuk ANDA (AYAT TAK IKHLAS) haha











Lelabi : nak suggest dekat korang benda ini seorang daftar dapat RM2 ----> Click Sini Untuk Menikmati Ganjaran Hebat





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...