/* */

Monday, 7 February 2011

Perangai Menyampah Si Penjual Bunga

Anda pernah beli bunga?
jual bunga?
Petik bunga?
Siram pokok bunga?

Tapi kali ini Labi-Labi nak tunjukkan kepada anda satu adegan senario yang terjadi dekat China atau Hong Kong kalau tak silap Labi-Labi lah..Sebab nampak sepet je mata masyarakat disana..nak kata Korea tak jugak..Jepun lagi lah tak..tengok tak cute pun..so Let's say China or Hong Kong je*Playsafe* (hahaha)

Labi-Labi tak tahu lah adakah ini taktik yang digunakan sindeket penggunaan kanak-kanak ataupun Child Abuse dalam bahasa mudahnye (men taram je aku nie). Motif mereka adalah untuk menjual bunga tapi dengan cara #sorry to say# *macam haram* . Kalau orang tak mahu beli its enough lah!

Anda cuba bayangkan jika anda di tempat lelaki itu:

Anda sedang berduaan bersama kekasih anda then datang pulak penyibuk yang datang nak jual bunga *OH DAMN*
Labi-Labi dah malas nak celoteh panjang lagi..anda lihat sendiri gambar yang Labi-Labi kepilkan kepada anda..













Lelabi : Sila lawati blog personal Labi-Labi ye.. CLICK HERE to read






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...