/* */

Wednesday, 22 December 2010

Gempar : Indon Penipu..Versi Topup

Kali ini Labi-Labi ada menerima suatu yang agak menggemparkan iaitu satu cara penipuan yang dilakukan oleh No.tel Indon untuk menipu Topup..Dorang nie tak tahu agaknya orang Malaysia semua well-educated beb!Anda boleh tengok dekat message yang ditulis nampak sangat ada banyak kesalahan dan senang untuk kita trace..Contohnya No telefon dan cara bahasa

"Ayah lagi ada masalah?" Nampak sangat KeINDONNAN!TAKKAN AYAH DA ADA DEKAT INDON DAH.

Topped Up??WTH?

Ayah lagi Minjam!What the hell Indon!

Lelabi : Topup pun nak tipu..nampak sangat tadew duit




3 comments:

FzaIbrahim said...

Gila hampehhh!
lenkali buat lah research bahasa melayu dulu ke hape.
bengang plak aku mangkuk2 indon ni. grrr

Anonymous said...

indoningSIALan....

SiLabiLabi said...

Itu lah pasal..nak menipu tak kena gaya..

Labi-Labi dah tunjukkan bahan..tinggal anda sahaja nak percaya or tidak.. :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...