/* */

Friday, 3 December 2010

MY DREAM VEHICLES :)

 BMW X6
Kereta yang paling Labi-Labi minat. Tapi kereta nie jenis SUV
harga dia ley cecah RM530k above..
cylinder kereta nie ada 6 valve dia ada 4, so dia ley generate 306HP
enjin dia ley kata antara yang terbaik dalam class SUV la.
top speed dia 240kmj
bagi Labi-Labi bentuk badan BMW X6 ni memang gempak lah.
tercantik didalam kelas SUV..


 Lexus RX350
Lagi satu kereta jenis SUV yang Labi-Labi minat
kali nie keluaran LEXUS
sama kan macam TOYOTA HARRIER :)
tapi nie LEXUS 3.5L engine kereta nie
kereta nie 6-Cylinder, V-Configuration, DOHC, 24 Valves
dan max output dia 273hp(horse power) / 6,200rpm (rotation per minute)
top speed kereta nie 200kmj

  Nissan Silvia S15
Kereta sport yang paling diminati oleh Labi-Labi
walaupun kereta ni da tak keluar dah.
tapi Labi-Labi tetap meminati kereta nie
tgk bodi dia cantik kan?
sporty je.. :)
harga pasaran di Malaysia second-hand RM110k tu pun tgk dkt mudah.my haha :D

Maserati GranTurismo S 2008
engine 4.2 L (4244 cc) 90° V8 and 4.7 L (4691 cc) 90° V8
  kereta nie 434 hp laju la!
haha
acceleration 1-100kmj 4.9saat sahaja.
top speed kereta nie 295kmj
harga kereta nie kalau dekat Malaysia Labi-Labi tak tahu
ye la dgn tax nye la bayar sini bayar sane mesti la dkt 700k jgk la..tah-tah mahal lg. :)

Nissan Fairlady 350z
kereta nie keluaran NISSAN.
kecil-kecil cili padi tetapi menawan hati.
kereta sport
tapi tok time muda-muda ja.
kalau da beranak pinak jgn nak berangan nak beli yang nie kalau takda kereta tok Family ada faham!
harga kereta nie Labi-Labi tengok dkt dalam mudah.my RM16+k and ABOVE jgk la
tapi kalau secondhand tu rm125k pun ley dapat dah.
tapi sendiri mau tanggung lah kalau rosak.

SUBARU IMPRENZA WRX STI
305 hp 2.5-liter DOHC turbocharged engine
Turbocharger with high-cross-flow-design intercooler. Maximum boost pressure: 14.7 psi.
6-speed manual transmission
kereta nie kalau dkt malaysia RM2++K kalau tak silap
second hand dkt mudah RM150k da ley dapat dah.

>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>
>>


SUBMARINE
jeng jeng jeng!
haha amik ko!
Labi-Labi nak sgt yang nie tau tak.
senang nanti nak tengok hidupan Akuatik nanti senang.
ley melawat Pendekar Penyu, Jonny Jaws,Willy Whale, 
tetiba terkenang kepada beliau semua.
:)
harga submarine nie 1billion estimate je la bro!
haha


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...