/* */

Tuesday, 7 December 2010

Mimpi yang Ngeri.

Huwarrrrggg....
sekarang menunjukkan pukul 5.31PM
Labi-Labi baru je bangun nie..hehee..
lepas bangun tros Labi-Labi mencoret kisah hidup Labi-Labi..
hehehe..

Actually,Labi-Labi nak story sikit pasal mimpi Labi-Labi...(jeng jeng jeng!!!)

Mimpi ape tu???

wargh!!!gile lah!

sangat-sangat ngeri...

Ade ke patot mimpi pelakon Didi Alias yang tak cun tu..yang berangan nak jadi Lady Gaga tu..
Oh my god!! (sambil menutup mata...jgn jeles Labi-Labi mmg ley tutup mata smbil menaip..hehe betul tak betul tu belakang kira hahaha)

Didi Alias tu dah ar tua..kerepot tu tak lagi ah...kurus keding..tak mantap pun..da ar ada hati dia nak masuk dalam mimpi aku...
YUCKS!YUCKS!YUCKS!

Time Labi-Labi mengarang entry ini pun Labi-Labi tengah merasa loya-loya tekak..HAHA..
Kalau korang tak percaya Korang pergi ah tgk dkt website..

"GAYA DIDI ALIAS"  gaya yang mantop bagi fashion freak...tapi bagi aku mmg dia gila mencicap mencapap...
 Kalau tadi bermimpi jumpa MILA ke oke ar jgk...
haha..


oke lah..setakat ini sahaja lah coretan Labi-Labi..


lelabi : Hope Mila sudi menari bersama Labi-Labi :-)
Impian nak jadi Sunsilk.

 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...