/* */

Monday, 6 December 2010

Lagu AUTOPLAY yang menyakitkan hati

Assalamualaikum kepada semua pembaca blog Labi-Labi yang beragama Islam dan salam sejahtera.
Entry kali ini Labi-Labi nak meluahkan perasaan Labi-Labi kerana Labi-Labi tak beberapa suka ar bila ada orang letak lagu dalam blog/website mereka..Ye la kalau letak sahaja takpa la..tapi kalau AUTOPLAY tak ke sakit telinga..kalau sedap takpe la jgk..tapi kalau sedap pun Labi-Labi tak nak PERABIH MB JE! :-P


Yes mmg lah blog AWAK!
tapi takkan AWAK buat blog takmau bg orang baca kot?
kalau tak mahu bagi orang baca kenapa tak PRIVATE sahaja blog AWAK! :-)

Bukan apa kawan-kawan,
Kalau letak sahaja takpa la juga...
ni kalau AUTOPLAY  tak ke sakit?






Sebab kenapa Sakit hati :

  1. Megabyte(MB) dalam broadband Labi-Labi nie akan cepat abis sbb lagu yang di"Autoplay"kan
  2. Lagu-lagu dalam lappy Labi-Labi dan rakan-rakan pun dah cukup banyak dah la tak perlu nak letak lagu yang telah di"Autoplay"kan.
  3. Setiap orang ada lagu kegemaran yang tersendiri.
  4. Kadang-kadang lagu yang dimainkan itu tidak boleh di"STOP"kan atau di"PAUSE"kan
  5. Yang paling penting ialah lagu kamu TAK SYOK!n Labi-Labi hanya berminat nak baca content kamu je :-)

Ok lah sampai disini sahajalah coretan Labi-Labi,nak coret banyak-banyak nanti orang tak suka pulak.
Anyway ARIOS DE AMEGO!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...