/* */

Friday, 11 July 2014

Jawab Soalan Dan Menang RM1000

Salam semua,

Dah lama rasanya Labi-Labi tak berceloteh dalam blog ini sejak sekian lama ini kan? Hmm, rasanya tidak terlambat lagi lah untuk Labi-Labi mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan. Sempena Ramadhan ini berbagai-bagai kejadian telah menimpa umat Islam tidak lupa juga baru-baru ini terjadinya kes serangan roket Israel Zionist laknatullah terhadap Palestin.

Mari kita berfikir sejenak, setiap kali Ramadhan kita acap kali kedengaran kes serangan roket Israel Zionist laknatullah terhadap Palestin. Labi-Labi harap umat Islam di Palestine akan hidup dengan dengan sabar

"Allah tidak akan membebani seseorang melainkan sesuai dengan kesanggupannya.Dia mendapat pahala ( daripada kebajikan ) yang diusahakannya dan ia mendapat seksa (daripada kejahatan) yang dikerjakannya..." (surah al-baqarah 286)

P.S :  Labi-Labi nak share satu offer yang agak memberangsangkan juga lah, dimana dengan hanya memberi pendapat anda dan anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah sehingga RM1000. Hari Raya Aidilfitri yang akan datang tak lama lagi ini mesti nak kena guna duit yang agak banyak bukan? Mana lah tahu rezeki terpijak dapat RM1000 kan boleh belanja keluarga beli baju raya ya tak?




P.S.S : Tak rugi pun try, bukan kena bayar pun. Kalau kena bayar Labi-Labi pun tak nak promote.

Lihat di saaat ke 48


$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...