/* */

Monday, 25 April 2011

OFFLINE UNTIL 30APRIL2011

Friday, 22 April 2011

Video : Thailand Got Talent yang Da Boom

Salam Semua

Kali ini video dalam satu siri yang telah di "Francaise" kan keseluruh pelosok dunia iaitu daripada American Got Talent tapi bukan itu LabiLabi nak tunjuk ini Francaise Thailand Got Talent.



Video ini agak mengejutkan Labi-Labi sebab para peserta yang datang ke ujibakat ini bukan calang-calang orang..Tapi apa kata kalau anda semua tengok sendiri je? Mesti terkejut dengan pesembahan gadis ini


Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Video : Pondan 18SX (Bawah Umur Jangan Baca)

Salam semua..



Video kali ini agak censored sedikit..oleh itu kanak-kanak dibawah umur 18 tahun dilarang menonton video ini..Segala yang terjadi selepas anda tengok video ini adalah tanggung jawab anda!


Kalau tak jumpa jugak try berhenti dekat 0:35-0:36
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan



Gambar : Mencari Benda Tersembunyi

Video : Dadah Dalam Badan Bayi

Salam semua..


Entry pada hari ini agak menyayat hati..

Sebelum itu Labi-Labi nak tanya kepada anda semua apakah perasaan anda jika mayat seorang bayi dibedah semata-mata untuk dijadikan bahan untuk meletak dadah didalamnya? Apakah perasaan kalian?




Mesti hati nurani kalian berkata KEJAM!SUNGGUH KEJAM perbuatan terkutuk itu.. Apakah dosa bayi itu sehingga diperlakukan sedemikian rupa..Mengapa kejadian seperti ini berlaku semata-mata untuk mengaut keuntungan daripada najis dadah yang jijik lagi keji itu? Adakah manusia sekarang ini berhati keji? Tiada langsung sifat kemanusiaan?
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan






Thursday, 21 April 2011

Gambar : Nasihat Seorang Ibu Sebelum Ke Rahmatullah

Wednesday, 20 April 2011

Gambar : Pelacur Berpurdah di Disco Bahrain

Apa yang boleh anda buat dengan AK-47

Tuesday, 19 April 2011

Gempar : Azhar Sulaiman Sangap...

Salam uols..

Kali ini LabiLabi ada satu koleksi gambar baik punya untuk tatapan ada semua..

Kenal tak lelaki dalam ini siapa? Dia ni lah Azhar Sulaiman yang pelakon tu...Pelakon  cerita ape tak payah nak tanye dekat Labi-Labi sebab tak tahu and tak beberapa amik port sangat cerita artis-arits nie..

Anda semua mesti satu kepala je an dengan Labi-Labi..Labi-Labi bile tengok gambar diatas nie tetibe terfikir lak yang Azhar Sulaiman nie saje tangkap gambar macam tu sebab nak tengok breast make-up artis tu..

Labi-Labi tak berani comfirm samaada make-up artis tu lelaki yang menyamar sebagai perempuan atau perempuan tulen sebab breast "perempuan" nie nampak macam artificial je..Macam buat boobs jobs 2 3 4 kali *memandai je aku nie*

Gambar ini pulak biasalah dah nama lelaki takkan takde nafsu pulak kan..Tapi si Azhar nie lelebih lak pergi wat sampai macam tu..Ape kau kemaruk sangat ke nak bercium??

Kalau kemaruk sangat pergi ambil "Perempuan" yang make-up kau tu..Bercium la kau sampai puas..

Sebelum terlupa..Tangan Azhar tu tengok dekat ne..

So kesimpulan yang Labi-Labi dapat katakan ialah AZHAR SULAIMAN SANGAP BREAST sebab tu la dia tangkap gambar breast make-up artis dia tu dengan alasan nak snap picture masa make-up nak bagi peminat tengok..Padahal untuk koleksi sendiri nak capmelan

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan



Monday, 18 April 2011

Info Gambar : Diabetis di Malaysia

Salam semua..

Kali ini semasa dok tengok-tengok website Watson Labi-Labi terjumpa infopicture nie..

Agak berguna untuk kita semua kerana pada masa sekarang penduduk Malaysia diserang penyakit yang akan membunuh dalam diam iaitu diabetis.

Jom kita layan infogamba ini..

Click gambar untuk besarkan..



Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan


Saturday, 16 April 2011

Gambar : Jom Kenali Hidupan Akuatik

Wednesday, 13 April 2011

Wanita Dua Suami di India

Salam semua..

Video dibawah ini berkenaan dengan seorang wanita yang mempunyai 2 orang suami di salah sebuah wilayah ape tah dekat India. Yang lelaki tu adik beradik. Kes ini dinamakan
Polyandry

Tujuan mereka ni kahwin macam ini adalah disebabkan mereka tidak mahu tanah pusaka dibahagikan kerana tanah pusaka mereka kecil je..tak besar mana..

*Click gambar untuk besarkan

Si Isteri

Si Suami-Suami

Happy family :P
Tapi Labi-Labi tengok muke perempuan tu nampak puas je..ahaha..ye la dapat 2 sekali kan..Mau tak seronok.



Di Malaysa kita dilarang untuk berbuat demikian selagi Beragama ISLAM..
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan






Gambar : Raja-Raja Afrika Yang Handsome

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...