/* */

Tuesday, 19 April 2011

Gempar : Azhar Sulaiman Sangap...

Salam uols..

Kali ini LabiLabi ada satu koleksi gambar baik punya untuk tatapan ada semua..

Kenal tak lelaki dalam ini siapa? Dia ni lah Azhar Sulaiman yang pelakon tu...Pelakon  cerita ape tak payah nak tanye dekat Labi-Labi sebab tak tahu and tak beberapa amik port sangat cerita artis-arits nie..

Anda semua mesti satu kepala je an dengan Labi-Labi..Labi-Labi bile tengok gambar diatas nie tetibe terfikir lak yang Azhar Sulaiman nie saje tangkap gambar macam tu sebab nak tengok breast make-up artis tu..

Labi-Labi tak berani comfirm samaada make-up artis tu lelaki yang menyamar sebagai perempuan atau perempuan tulen sebab breast "perempuan" nie nampak macam artificial je..Macam buat boobs jobs 2 3 4 kali *memandai je aku nie*

Gambar ini pulak biasalah dah nama lelaki takkan takde nafsu pulak kan..Tapi si Azhar nie lelebih lak pergi wat sampai macam tu..Ape kau kemaruk sangat ke nak bercium??

Kalau kemaruk sangat pergi ambil "Perempuan" yang make-up kau tu..Bercium la kau sampai puas..

Sebelum terlupa..Tangan Azhar tu tengok dekat ne..

So kesimpulan yang Labi-Labi dapat katakan ialah AZHAR SULAIMAN SANGAP BREAST sebab tu la dia tangkap gambar breast make-up artis dia tu dengan alasan nak snap picture masa make-up nak bagi peminat tengok..Padahal untuk koleksi sendiri nak capmelan

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...