/* */

Friday, 1 April 2011

Luahan Rasa : Lelaki Melayu yang " Pervert "

Salam Sejahtera kepada semua pembaca NineMustafa & JariPlastik sekalian dan tak lupa juga pada warga BlogShop Labi-Labi iaitu FrollicShoe

Entry kali ini Labi-Labi nak ceritakan tentang ke " pervert" an seorang lelaki apabila ternampak video ataupun gambar seperti dibawah ini.

Click to enlarge
Anda dah tengok gambar tersebut? Bagaimana perasaan anda?

Bagi Labi-Labi manusia yang itu adalah yang paling " LAME " sekali..kalau nak post comment pun biar lah bertempat sedikit..Ini tidak dekat comment bawah picture pulak tu . Pastu semua orang tengok dan print-screen tulis dalam blog..Kesian tol (read : Padan Muka)  mamat nie..

Yang paling tak tahan nye baru abis SPM sebab Labi-Labi difahamkan oleh informer Labi-Labi dia nie baru habis sekolah pada tahun 2010. Kesian (read : Bodoh)  tol..

Yang jadi macam tu anak Melayu lak tu..

Fikir-Fikirkan lah..Adakah kita mahu bangsa kita mundur?Berfikiran Seks?

#Sumber : (Informer)

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...