/* */

Wednesday, 19 September 2012

Cara UNLIMITEDKAN Quota Broadband


Layari Internet Dimana Jua Dengan Selamat Dan Lepasi Segala Sekatan Dari Pengendali
Internet Anda Broadband/Wi-fi.
Bosan dengan internet/wi-fi anda di sekat?
Takut atau khuatir data penting anda di curi?
Rasa rugi kerana kelajuan internet anda perlahan?
Mahu selesaikan semua kebimbangan tersebut?
VPN adalah penyelesaiannya.
Dijamin 100% berkesan.
Sangat mudah.
Tidak perlu jadi pakar IT atau pakar internet!
Hanya pasang perisian/software kami dan anda berjaya.
Kami akan membantu anda sepanjang anda bersama kami dengan memberi 100% technical
support.

APA ITU VPN

VPN adalah satu perisian terowong/tunnel yang boleh menjamin keselamatan sambungan internet anda dengan menyembunyikan/mengkodkan semua sambungan anda ke internet. Ia boleh membuang/melepasi sekatan kandungan, perkhidmatan dan laman web yang biasanya disekat oleh ISP/network/wi-fi anda layari. Ia boleh anonymous sambungan anda kerana tiada siapa yang suka dijejak/disekat/dikesan dalam internet. Ia selamat digunakan dan menyulitkan/mengkodkan sambungan anda terutamanya jika anda menggunakan akses internet awam seperti Wifi di hotel, atau mobile broadband. Jika anda menggunakan vpn adalah mustahil bagi orang lain untuk mengintip/megesan/menyekat sambungan anda walaupun hanya ingin melihat laman web yang anda layari.

Tidak ada sesiapa yang boleh memberitahu/mengetahui/mengesan alamat IP sebenar anda atau mengenalpasti tempat/negara/kawasan anda mengakses internet. Semua program/perisian yang dipasang pada komputer anda akan bekerja secara automatik melalui VPN, yang merupakan perbezaan utama antara VPN dan pelayan proxy, adalah memerlukan sokongan perisian untuk sambungan proxy.

Manfaat VPN termasuk:-


Keselamatan - VPN menjanjikan keselamatan tahap tertinggi dengan penyulitan/mengkodkan kiriman data dan pengesahan protokol yang melindungi data daripada akses oleh pihak/sesiapa/hacker yang tidak dibenarkan. Apabila anda membuat sebuah terowong/tunnel persendirian maya antara komputer anda dan server/pelayan, dan melayari internet dari sana, akaun VPN anda akan memberikan anda satu lapisan keselamatan yang tidak ada sebelumnya.

Tanpa nama Surfing/Anonymous - Perkhidmatan kami akan membuat anda tanpa nama/anonymous dan sepanjang sambungan Internet anda, mewujudkan sebuah terowong/tunnel yang disulitkan/dikodkan antara anda dan pelayan kami. Ini akan memberikan alamat ip baru untuk komputer anda, dalam kes ini aktiviti dalam talian akan menjadi selamat tanpa nama/anonymous dan mencegah gangguan yang meyebabkan anda akan dikenalpasti/diakses dan tidak akan dapat menjejaki anda melalui alamat IP anda.

Wi-Fi ® Keselamatan Smbungan Wireless ™ - Apabila anda menggunakan Wi-Fi awam/terbuka ® hotspot, semua maklumat yang anda hantar ke dan terima dari Internet dihantar melalui udara akan selamat. Menyembunyikan segala aktiviti anda apabila anda mengakses sebarang laman web, e-mel dan kata laluan, lalu lintas mesej segera, dan segala perlakuan anda dalam internet akan di sembunyikan/dikodkan yang tidak mungkin akan di curi/diakses/dilihat oleh mereka-mereka yang ingin mencuri data anda.
Sekarang, anda tidak perlu takut atau ragu-ragu untuk megakses internet walaupun dimana anda berada serta apa jua aktiviti anda, kerana dengan VPN, anda akan dilindungi dari sebarang kebocoran data kepada pihak yang tidak diingini.

Dengan kos yang rendah, kami lindungi anda dan data anda, dan anda bebas di internet tanpa sempadan tanpa sekatan dan TANPA SESIAPA DAPAT KESAN ANDA.

Berminat?

TESTIMONIALKepada yang berminat boleh: 

email : naim_areim@yahoo.com 
inbox fb : VincentChong

VPN MURAH
VPN MALAYSIA
VPN STABIL
VPN LAJU

***WARNING : VPN boleh membuatkan quota anda menjadi seperti unlimited / bypass quota, justeru dinasihatkan gunakan VPN untuk "educational propose" ONLY.
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...