Sunday, 2 September 2012

Gambar : Wood Sunglasses by Proof

Kaca mata hitam menjadi lambang keunggulan setiap pemakai terutamanya bagi seorang LELAKI. Bagi Labi-Labi lah kan, bila Labi-Labi memakai kaca mata hitam Labi-Labi rasa self confidence tu tinggi tahu tak. Ye lah bila paki sunglasses rasa macam macho [ kalau kena gayanya ].

Selalunya kita tak habis-habis nampak sunglasses yang frame dia besi [ or serupa seperti besi ],  dan plastik. TETAPI, pernahkan anda nampak frame sunglasses yang diperbuat daripada KAYU? Jarang, ataupun ada yang tak pernah nampak lagi. So, Kali ini Labi-Labi nak share tentang Wood Sunglasses yang sangat awesome ini kerana bagi yang membeli sunglasses ini 10% daripada wang keuntungan akan diberi kepada badan-badan bukan bukan kerajaaan yang mendokong usaha memelihara alam sekitar.






via
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...