/* */

Monday, 3 September 2012

Gambar : Superheroes Photography by Adam Jay

Adam Jay pemilik kepada gambar-gambar ini adalah salah seorang photographer yang mendapat ilham daripada cerita cerita superheroes yang wujud dekat dunia ini tapi mostly US punya superheroes lah takkan pula KeluangMan pula dia nak ambil kan? Tapi mana lah tahu nanti tiba-tiba dia baca blog Labi-Labi terus dia dapat idea nak buat KeluangMan photoshoot session pula kan? HAHAHA!

Jom layan..











Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...