/* */

Wednesday, 5 September 2012

Gambar : Mereka Tidur Merata-rata Tempat di Tokyo

Kalau badan dah penat tak kira tempat akan jadi tempat untuk kila landing [read : tidur]. Suasana yang Labi-Labi nak tunjuk kepada anda para pembaca blog Labi-Labi ialah satu set photography daripada Adrian Storey yang memaparkan kisah di Tokyo dimana mereka mungkin terlalu penat akhirnya tidur di merata-rata tempat. Tapi boleh jadi juga mereka sedang mabuk..












Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...