/* */

Wednesday, 5 September 2012

Serius Cool : Gambar MindBlowing

Apa perasaan anda bila tengok gambar macam nie?


Macam tak percaya kan? Tapi macam mana pula dengan gambar ini?


Mesti kita ingat transparent screen dekat laptop kan? Tapi tidak.. Sebenarnya ini adalah teknik photo manipulation dimana mereka setting baik punya then baru snap gambar. Lepastu mereka arrange semula barang-barang itu kepada posisi yang asal. Cuba tengok betul-betul ada yang tidak synchronize.








Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...