/* */

Tuesday, 4 September 2012

Gambar : IMac Bersalut Emas yang Superb!

Wow, iMac yang disalut emas? Terkejut tau bila Labi-Labi tengok 1st time sebab tak pernah tengok lagi yelah anak orang tak banyak duit macam sesetegah pembaca blog Labi-Labi nie kan? Anggaran untuk salut emas dekat iMac nie usah ditanya sebab Labi-Labi serius tak ada idea nak bagi quotation berapa yang anda perlu sediakan.. nak tahu berapa sila pergi ke website tuan punya..








via
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...