/* */

Monday, 3 September 2012

Exclusive : Kedi Indonesia Menawarkan Perkhidmatan 5eks

Gempar apabila Labi-Labi terbaca daripada blog Abang Mazidul Akmal tentang kes kedi yang boleh diajak ke ranjang.. mengapa ini terjadi? Selepas membaca baru Labi-Labi faham mengapa. Kerana kebanyakkan kelab golf sekarang lebih suka menggaji kedi daripada Indonesia dimana mereka menawan dan mampu menaikkan semangat si pemain golf itu.


memetik daripada blog Abang Mazidul Akmal;

"Beberapa orang kenamaan, berpangkat besar terjebak membela kedi Indonesia, kedi mendiami unit kondominium disewakan sekaligus kos kehidupan mereka dibiayai. Duit mempunyai kuasa tersendiri. Adakah isteri mereka tahu? Tentunya tidak. Pandai makan, pandai simpan. Isteri cuma tahu, suami mereka bermain golf. Cuba bertanya pekerja di kelab golf, pelbagai rahsia mereka mampu kongsikan. Kalau didedahkan, pasti ramai berasa panik. Kalau kita tengok, sebelum ini, isteri gusar jika suami mereka dipikat oleh orang gaji muda bergetah, berasal dari Indonesia. Kini tanpa disedari suami mereka, jika tidak tebal iman mampu tersadai dikerjakan dek kedi bijak menggoda di padang golf. Pernah dimaklumkan kepada saya, kedi di kelab gold di Negeri Sembilan, mampu memiliki kereta, hairan," dakwa Izam.

"Pernah ada kes, buah dada kedi gadis tempatan diramas oleh pemain golf. Gadis Melayu itu mengadu kepada saya dan menceritakan kisah kejadian sebenar. Dia kemudian dibayar RM10,000 untuk menutup mulut agar tidak membuat laporan polis. Selepas itu dia diberhentikan kerja," terang Izam.

 Lelabi : Bengang bila mereka hidup melacurkan diri..
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...