/* */

Saturday, 8 September 2012

Gempaq Baq Ang : Kilang Pemprosesan Makanan

Siapa pernah tengok bagaimana kilang pemprosesan makanan memproses makanan mereka? Of course lah selalu tengok dalam tv kan? Tapi kilang tu mestilah dah plan dah awal-awal dengan syarikat TV tu suruh tunjuk good side sahaja kan? Tapi pernah tengok tak bad side kilang proses makanan dalam tin / botol tu?















Lelabi : ada tak pakai glove, ada tutup rambut style sharizat time dulu-dulu, ada yang berkarat hitam pun ada, lantai kotor pun ada..buah yang digunakan tunggu masa nak busuk pun ada.
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...