/* */

Wednesday, 30 March 2011

FAIL : DHLgate.com : China Product Fail

Salam sejahtera kepada para pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua kenapa barangan China nie bila da ciplak sampai dalam internet pun walaupun belum beli da dapat kesan ke"ciplak"kan barangan buatan China ini. Labi-Labi bukan nak kata semua barangan buatan China nie useless tapi segelintir je yang useful other than that useless tak percaya tengok gambar FAIL yang terkantoi dengan Labi-Labi pukul 1.40a.m tadi..Hahaha

(Dan-dan detect fail terus print-screen letak dalam blog)

click gambar untuk tumbesaran pixel
Lelabi : Kan dah kantoi!hehe

Picture : Carnivore Plant

Salam sejahtera kepada para pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak kongsi dengan anda semua satu tumbuhan karnivor iaitu Venus Trap Plant dan juga Monkey Pot atau lebih dikenali sebagai periuk kera. To those yang tak tahu jangan salah faham pulak pergi cakap kera dekat hutan tu pandai memasak bagai lah. Jangan salahkan kera..sebaliknya salahkan orang yang meng"Kera"kan tumbuhan terbabit.. :P

Venus Trap Plant

Monkey Pot @ Periuk Kera

Monkey Pot @ Periuk Kera

Monkey Pot @ Periuk Kera

Monkey Pot @ Periuk Kera

Monkey Pot @ Periuk Kera

Monkey Pot @ Periuk Kera


Sundews


Monday, 28 March 2011

VideoLawak : Isteri Takut Malam Pertama

Salam sejahtera kepada pembaca blog NineMustafa & JariPlastik yang Labi-Labi sayangi sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua satu video yang Labi-Labi terjumpa dekat dalam YouTube *Please Refer to Title*


Dah faham? Ok kalau da faham lets we proceed with another chapter..

Video ini serioushit macam tahpape..Sebab muka pelakon lelaki dia dok wat muke cam *harem* pastu yang perempuan lak asyik insist je sebab takut sakit..*Such a retarded Asshole*

Nah amik ni tengok sendiri kalau tak percaya.




Sunday, 27 March 2011

Video : Veena Malik yang Bongkak


Entry kali ini Labi-Labi nak share dengan anda semua satu video yang sangat-sangat memberi makna dan bagus untuk ditonton oleh seluruh umat Islam di dunia ini. Video ini berkenaan seorang artis yang membidas seorang mufti daripada Pakistan yang cuba menasihati beliau. 

Labi-Labi tahu lah dia tu artis kan..Tapi kalau pakai sexy dan menjolok mata macam tu mencerminkan artis itu seorang artis yang beretika ker?



Labi-Labi difahamkan artis ini pernah berlakon adult film grade-C dan pernah bergambar dalam keadaan bogel dan separuh bogel untuk "majalah tertentu"

Namun Veena Malik telah bertindak secara mengikut emosi dan mencanang segala kebaikan yang dia lakukan dan menyebarkan keburukan orang alim ulamak

Anda tengok dan nilai sendiri bagaimana seorang artis la konon-kononnye nak canang dia tu baik..

Gambar dibawah Labi-Labi da censored dah..hehe..Padan muka hangpa!hahaha











Lelabi :  Ingatlah nikmat yang Allah berikan itu jika Allah nak tarik balik tu sekelip mata je abis..
P/S : Jangan Ditanya macam mana dapat information ini..hehe



Plastic Surgery FAIL : Bibir Macam Itik (V2)

Salam sejahtera kepada semua pembaca NineMustafa & JariPlastik yang comel macam Labi-Labi ini.

Entry kali ini Labi-Labi nak paparkan gambar yang betul-betul "gila" yang dilakukan oleh masyarakat "gila" yang mengejar kecantikan yang hanya sementara itu dan disalah ertikan kecantikan itu sebagai satu asset yang tidak ternilai. Berikut dibawah adalah gambar dimana seorang gadis (GADIS KERRRR?) yang telah melakukan pembedahan plastik keatas bibirnya dan akhirnya...

ANDA SAKSIKAN SENDIRI..


(Ayat diatas Labi-Labi copipes daripada Entry : HERE )


Gambar yang nie COMEL


Yang nie muke ayu

Gigi kuning 




Pic ni daring lagi lah.Mai tengok bawah hancuss

Mata Cam Pelaq (bak kata orang Penang)


Bibir dia ada hitam-hitam..


Lelabi : Kalau da Fail tu Posing macam supermodel pun tetap fail jugak bile tengok bibir tu..da macam itik dah..Tapi muke 2004 dia memang comel




Saturday, 26 March 2011

Gambar : Kegagalan Berganda-Ganda

Salam Sejahtera kepada para pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini agak mencuit hati kerana mungkin ada diantara kita pernah mengalami kegagalan berganda tapi ada pula yang tidak pernah mengalaminya. Kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua KEGAGALAN BERGANDA versi Crane ataupun lebih dikenali sebagai..(ape ye.dalam Bahasa Melayu dia??) errr... Takpelah abaikan sahaja dalam bahasa Melayu dia tu..Janji kita enjoy!!
















Thursday, 24 March 2011

Lawak : Lelaki Miang [18SX]

Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua kejadian yang tidak disengajakan oleh Labi-Labi iaitu LabiLabi terjumpa gambar yang dibawah.



Sebenarnya gambar yang dibawah nie terjumpa secara tidak sengaja semasa Labi-Labi tengah blogwalking blog sendiri (takda kerja sampai macam tu lah) hehehhe..

Cuba anda tengok betul-betul dekat gambar itu apa yang ditulis..

" Looking For Lelaki Miang " 


 hahaha..siap boleh jadi advertisement lagi dekat situ..Lepastu siap suruh FIND & COMPARE lagi best deal dekat Kuala Lumpur
Click Gambar untuk tumbesaran Lanjut
Kepada yang tak nampak tu maknanya anda lagi beberapa hari lagi mati la tu..sila buat amal banyak-banyak tau..hehehe


Sumberhttp://ninemustafa.blogspot.com/2011/02/bagaimana-seorang-pengawal-peribadi.html





Tuesday, 22 March 2011

Nuklear : Keadaan Dalam Silo Nuklear [28 Gambar]

Salam sejahtera kepada semua pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian alam,

Entry kali ini Labi-Labi nak paparkan gambar bagaimana keadaan didalam silo nuklear yang sangat mengagumkan ( padahal banyak buat masalah bila tidak diuruskan sebaik mungkin). Gambar yang menarik ini memaparkan bagaimana mereka setup nuklear (besar tu mak peah nuklear dia tak caya cuba tengok gambar dibawah).


































Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...