/* */

Saturday, 5 March 2011

Bercium tak ingat Dunia

Salam kepada semua pembaca blog Labi-Labi, kali ini Labi-Labi nak post satu entry tentang tajuk diatas itu bahawa bahayanya arak..

Untuk maklumat lanjut sila tengok gambar..


Pergh..tengok lah dia cium french kiss tak ingat nyer gila babon dua ekor di atas nie..siap men sedut-sedut bibir lagi..pergh..padahal mamat baju putih tu tengah mabok minum todi.


Tengok!!tak cukup sedut-sedut bibir dia kasi men ramas-ramas bontot pulak..pergh..WTH!!


Ni pulak tengok..semata-mata nak mendapatkan nikmat dalam French kissing dia sampai wat seperti diatas le..mungkin nak dapat lagi nikmat power kot..hahaha..


Time nie mungkin dia da rase pelik da.terkejut beb...



Bila dia tahu perkara sebenar..Bongok di atas nie menjadi bengang dan marah..kerana...(lihat picture dibawah)

Kawan bongok nie menerangkan perkara sebenar dan tada...tengok gambar dibawah..awek cun..



Macho tak??macam muka laki kan..hahahaha






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...