/* */

Wednesday, 30 March 2011

FAIL : DHLgate.com : China Product Fail

Salam sejahtera kepada para pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua kenapa barangan China nie bila da ciplak sampai dalam internet pun walaupun belum beli da dapat kesan ke"ciplak"kan barangan buatan China ini. Labi-Labi bukan nak kata semua barangan buatan China nie useless tapi segelintir je yang useful other than that useless tak percaya tengok gambar FAIL yang terkantoi dengan Labi-Labi pukul 1.40a.m tadi..Hahaha

(Dan-dan detect fail terus print-screen letak dalam blog)

click gambar untuk tumbesaran pixel
Lelabi : Kan dah kantoi!hehe

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...