/* */

Wednesday, 16 March 2011

Advertorial : How To Generate Income With Paid-To-Promote [FREE] 2nd Payment

Hello to Ladies and Gentleman,

Entry kali ini Labi-Labi nak ajar macam mana buat duit dengan  Paid-To-Promote.net



Convert Your Traffic Into Cash, Only Simple Two-Step:

1 Create your FREE Account ,Fill the form Here.
2 Place this promotion code to your site Start making money 
$1 To $8 CPMfor United States, Canada, Australia, United Kingdom
  Get paid To Promote at any WebSite !Websites With Illegal Content Exception
  $0.1 Minimum Twice Monthly Auto Pay by Paypal or WebMoney
  Simple Step Only Place this promotion code to your site For Making Money
  International Members are welcome
  Auto Pay . Not required E-mail request for payment !

Dibawah ini adalah bukti second payment Labi-Labi yang baru dihantar sekejab tadi.



Dia Antar ikot E-mail

Copy daripada website Paid-to-Promote
Even though nampak macam USD0.20 tu sikit sahaja tapi kalau lama-lama boleh jadi banyak..Lagipun bukan kita susah-susah nak pergi promote sini sana pun..Apa yang Labi-Labi buat just letak coding and then biarkan je..nanti tetiap 15 aribulan and akhir bulan Labi-Labi masyuk...hehe 


Lagi 1, program nie dia autopayment tu sebab la Labi-Labi nyer payment dia automatic terus masuk PAYPAL..Senang tak payah susah-susah nak request macam syarikat yang lain..So pendek kata join yang nie..


Singgah  dan Follow Blog Labi-Labi NineMustafa

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...