/* */

Monday, 28 February 2011

Advertorial : How To Generate Income With Paid-To-Promote [FREE]

Hello to Ladies and Gentleman,

Entry kali ini Labi-Labi nak ajar macam mana buat duit dengan  Paid-To-Promote.net


Convert Your Traffic Into Cash, Only Simple Two-Step:

1 Create your FREE Account ,Fill the form Here.
2 Place this promotion code to your site Start making money 
$1 To $8 CPMfor United States, Canada, Australia, United Kingdom
  Get paid To Promote at any WebSite !Websites With Illegal Content Exception
  $0.1 Minimum Twice Monthly Auto Pay by Paypal or WebMoney
  Simple Step Only Place this promotion code to your site For Making Money
  International Members are welcome
  Auto Pay . Not required E-mail request for payment !

Dibawah ini adalah bukti first payment Labi-Labi yang baru dihantar sekejab tadi.

After 5 days i join i manage to get USD0.11 without extreme promotion.

Boleh anda fikirkan kalau anda buat promotion secara aggressive terhadap blog anda, mungkin anda boleh dapat lebih banyak daripada itu dalam masa 5 hari.

Pembayaran dilakukan setiap 15 hari..So sebulan 2 kali bayar.

Pembayaran dilakukan menggunakan Paypal so setup lah account paypal korang ye..







Bagi Labi-Labi kan..USD0.11 tu berbaloi lah dengan ranking 3juta lebih blog ini dalam ranking Alexa kan..so terpulang pada anda nak join ke tak nak..benda free beb..tak kena bayar pape..





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...