/* */

Friday, 11 February 2011

Bungee Jumping Russian Style

Video yang Labi-Labi nak share pasnie adalah satu video tentang bungee jumping yang gempak daripada muda-mudi yang tak ketahuan dekat Rusia. Bungee Jumping dorang memang gempak la Labi-Labi respect dorang memang berani nak mati..Kadang-kadang annoying + mederau darah nie pun ada...Kalau anda nak tahu bagaimana perasaan Labi-Labi korang sendiri tengok lah video itu pastu jangan lupe tulis comment ye and please support my blog by clicking ads and follow my blog oke?







Apa pendapat korang?Gila kan mereka ini..Video cool daripada orang berakal pendek!

Lelabi : Gempak! Please share,share and share..





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...