/* */

Friday, 31 May 2013

Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree





Korang tau ke Nabeel Fikree sekarang tengah mencari pemenang untuk Samsung Camera Digital Giveaway dia tu? Kalau korang tak tau, haaa mari sini saya kasi tau. Sebelum tu, saya nak bagitau korang syarat nak join giveaway ni pun senang je.


Giveaway ni dibuat sebagai tanda terima kasih kepada pembaca blog nabeelstories katanye. Saya malas nak cakap panjang lagi, terus je bagi korang baca syaratnya :

  1. Follow blog NabeelStories.com
  2. Buat satu entri bertajuk Samsung Digital Camera Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy code yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry
  4. Tinggalkan link penyertaan pada ENTRY INI sahaja

Macam mana? Senang je kan? Saya join ni pun sekadar ingin mencuba nasib. Manalah tau kot2 terpilih dapat jugak posing depan kamera baru hari2. Hehee..


TARIKH TAMAT PENYERTAAN : 20 Jun 2013





$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Tuesday, 14 May 2013

Giveaway Cik Shaqzspixca

Sunday, 12 May 2013

Yovia Second Payment! Yeay..

Yeay.. Labi-Labi check dalam email dan terjumpa yang nie

Yes.. sungguhpun sedikit tapi at least dapat lah kan duit untuk tabung Paypal Labi-Labi kan? Bukan susah pun just share and do some task and you will credited with money.. Kalau nak tahu macam mana Labi-Labi buat duit daripada sini boleh pergi sini : Here .. Labi-Labi sekarang sedang menuju kearah $25 dah untuk bulan ini.. Tunggu $50 baru ley cash out sebab tu duit under referral.. Kena tunggu lagi orang untuk register under Labi-Labi before boleh cash out 10 June ini..



Bagi Labi-Labi join Yovia nie lagi bagus lah daripada ChurpChurp and Says tu.. Ini pendapat Labi-Labi sahajalah sebab Labi-Labi rasa macam satu kepayahan lak bila nak cukupkan satu-satu amount untuk cash out.. Tapi dengan Yovia Labi-Labi tak payah nak fikir pasal minimum amount untuk cash out sebab dia tak ada minimum cashout.. Cukup hari ke-10 setiap bulan Yovia akan terus bayar sahaja ke account Paypal.
Kalau anda nak guide macam mana nak register Yovia nie boleh refer dekat bawah ini.



$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Friday, 10 May 2013

The Man Who Eats Roadkill

72-year-old Arthur Boyt from Bodmin Moor, England is an unusual man who eats unusual food. His preference in meat leans towards roadkill – the dead animals that lie on the side of highways after being hit by speeding vehicles. This has earned him a bad reputation, but he just considers it a waste to eat anything else.

Over the years, Boyt has taken on the fancy title of ‘Roadkill Connoisseur’. “I am often asked how did this all begin,” he says in an interview. “After 1976, when I was living on my own, I didn’t have to bother with anybody else’s feelings in the matter. The food was there to be bought home and eaten. I would pick up roadkill in those days to bring home, I’m a taxidermist, I skin things and stuff them. And instead of throwing the body away, I decided to start eating them. I think that’s how it came about.” Boyt isn’t queasy about eating a lot of things, including Polecats, whose meat he says has a vile stink. But he’s figured out a way to get rid of the nasty smell – just place the meat under running water for four days, and it’s good to eat for him. He’s eaten badgers and once even a swan, which “tasted like mud.” One of his favorites is Labrador. “It has a pleasant taste and flavor that is a bit like lamb. It turns people off when I say that Labrador is my favorite thing to eat but the point is, I would never kill an animal.” True enough, Boyt is not a wasteful person by nature. “I don’t believe in waste,” he says. “I’m a freegan, I try to eat all my meals for free.”


Boyt keeps a large freezer in his garage, where he stores finds from various ‘roadkill hunts’. In it, you can find all sorts of rare animals and birds like hedgehogs, barn owls, snipes, sparrows, varieties of reptiles, badgers, cats, buzzards and more. “I have occasionally hit an animal myself, by accident,” he admits. “But I never aim to kill an animal. I do my utmost to avoid it. I come across it in my regular or irregular journeys.” Boyt says he doesn’t eat everything that he finds, but there are very few things in his country that he wouldn’t eat, not even bats. He even goes on to comment on cannibalism. “I don’t think it’s for me to make comments about other people being cannibals, but if I were in a situation where there was human flesh available and it might sustain me or others with me, I would have no compunction about eating it, all right?” He hasn’t done it so far though, and when his own cat died Boyt buried it. “I didn’t eat it. Um, if my wife found out, what would I say?”

eating-roadkill

Mrs. Boyt is a vegetarian. Despite being married for about 10 years, she doesn’t exactly like this sort of thing. “When I first met Sue, I offered to drive her to an orienteering event,” says Mr. Boyt. “I remember jamming on my brakes for a dead pheasant and her expressing slight concern. When I eat roadkill, she tends to take her food upstairs so as to avoid a row.” Miraculously, Boyt says he’s never been ill from eating roadkill. He has been ill from eating food at a buffet, but his beloved roadkill has never let him down so far. “If it’s well cooked, I think there is very little chance of any bugs, bacteria surviving.”


“I certainly think there’s a lot to be said against eating animals that have been killed on my behalf. For animals to be killed so that I can eat them and chuck away what I don’t fancy is a terrible thing. You see people in a restaurant leaving a lot of meat uneaten and that animal has died in vain, in a way, you can say.” Mr. Boyt wants everyone to benefit from the knowledge he has acquired over the years, so he intends to put a book together and is searching for a publisher. I’m not too sure I’ll be reading that book in a hurry, but I do wonder if Mr. Boyt has made any plans for his own body after he has passed, considering how much he hates waste.

Lelabi : Yucks!

Source: VICE

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Thursday, 9 May 2013

Video : Lelaki Suntik Silikon Di Kemaluan

Wednesday, 1 May 2013

Peluang Jana Wang Mudah $15 Autopilot

Hai, Labi-Labi nak share dengan anda semua cara nak dapat wang dengan mudah dalam USD. Labi-Labi dah dapat dah USD$0.65. Ya ianya mungkin nampak sedikit tapi time tu Labi-Labi tak buat promosi langsung. Nanti Labi-Labi cerita di paragraph dibawah ini.

Ok, dibawah ini adalah bukti pembayaran daripada Yovia. Yovia adalah website yang Labi-Labi maksudkan. Konsep Yovia ini lebih kurang macam konsep ChurpChurp dan Says.my atau dikenali sebagai 8share.

First Payment

Mungkin ianya nampak rendah tapi tu sebelum Labi-Labi membuat promosi tentang website ni sebab takut ianya website scam ja kan. So Labi-Labi pun start lah join dulu dan tiada high expectation pun yang Labi-Labi akan menerima bayaran tapi tepat 11.4.2013 Labi-Labi check email tengok-tengok Paypal hantar email cakap Yovia bayar. So apa yang Labi-Labi nak highlight kan disini adalah Yovia bayar setiap sen kepada penggunanya.

Step nak join.

1 - Register diri anda disini : SINI 
p.s : Anda perlu ada account Facebook untuk link dengan Yovia

2 - Click Register > Influencer

3 - Buat task yang diberi

3.1 - Task yang belum dicreditkan $$

3.2 - Task yang telah dikreditkan

Ok nie cara nak dapatkan banyak duit lagi sebab setiap referral yang berjaya register under link kita akan dibayar $0.50 so kalau dalam RM lebih kurang RM1.50 

So apa lagi join lah dan jangan lupa minta rakan-rakan yang lain join sekali 


Ok, dibawah ini adalah hasil yang Labi-Labi dapat setelah sebulan berYovia

USD$17.70 - USD$0.65 = USD$17.05 ok lah kan bukan susah pun nak buat kan? Just refer people register then tunggu setiap 11 haribulan terus masuk duit ikut Paypal.. Senang kan?




UNLIMITEDKAN BROADBAND ANDA [KLIK SINI]
Berblogging Pun Boleh dapat duit [KLIK SINI]  
 Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

Gambar : Nahas Kapal Terbang di Kabul Afghanistan

Gambar : Tertusuk Tanduk Lembu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...