/* */

Thursday, 9 May 2013

Video : Lelaki Suntik Silikon Di Kemaluan

Serius Labi-Labi terkezut ada orang pergi suntik silikon ke kemaluannya sendiri.. Anda boleh bayangkan tak macam mana orang tu boleh suntik silikon di kemaluannya tu? Pergh.. Labi-Labi ada tengok satu video ni tapi tak sanggup lak nak share video dalam nie secara langsung.. Takut nanti orang kata blog Labi-Labi dah lebih sangat dah nie kan?

Untuk pengetahuan anda semua, lelaki ini dah suntik silikon direct ke kemaluannya telah 6 tahun menurut laporan lah.. entah lah weii.. gila babeng punya besar dah tak nampak rupa dah.. macam buah kelapa dah Labi-Labi tengok


Klik sini untuk Video

UNLIMITEDKAN BROADBAND ANDA [KLIK SINI]
$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...