/* */

Sunday, 12 May 2013

Yovia Second Payment! Yeay..

Yeay.. Labi-Labi check dalam email dan terjumpa yang nie

Yes.. sungguhpun sedikit tapi at least dapat lah kan duit untuk tabung Paypal Labi-Labi kan? Bukan susah pun just share and do some task and you will credited with money.. Kalau nak tahu macam mana Labi-Labi buat duit daripada sini boleh pergi sini : Here .. Labi-Labi sekarang sedang menuju kearah $25 dah untuk bulan ini.. Tunggu $50 baru ley cash out sebab tu duit under referral.. Kena tunggu lagi orang untuk register under Labi-Labi before boleh cash out 10 June ini..



Bagi Labi-Labi join Yovia nie lagi bagus lah daripada ChurpChurp and Says tu.. Ini pendapat Labi-Labi sahajalah sebab Labi-Labi rasa macam satu kepayahan lak bila nak cukupkan satu-satu amount untuk cash out.. Tapi dengan Yovia Labi-Labi tak payah nak fikir pasal minimum amount untuk cash out sebab dia tak ada minimum cashout.. Cukup hari ke-10 setiap bulan Yovia akan terus bayar sahaja ke account Paypal.
Kalau anda nak guide macam mana nak register Yovia nie boleh refer dekat bawah ini.



$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...