/* */

Thursday, 24 March 2011

Lawak : Lelaki Miang [18SX]

Salam Sejahtera kepada semua pembaca blog NineMustafa & JariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak tunjuk dekat anda semua kejadian yang tidak disengajakan oleh Labi-Labi iaitu LabiLabi terjumpa gambar yang dibawah.



Sebenarnya gambar yang dibawah nie terjumpa secara tidak sengaja semasa Labi-Labi tengah blogwalking blog sendiri (takda kerja sampai macam tu lah) hehehhe..

Cuba anda tengok betul-betul dekat gambar itu apa yang ditulis..

" Looking For Lelaki Miang " 


 hahaha..siap boleh jadi advertisement lagi dekat situ..Lepastu siap suruh FIND & COMPARE lagi best deal dekat Kuala Lumpur
Click Gambar untuk tumbesaran Lanjut
Kepada yang tak nampak tu maknanya anda lagi beberapa hari lagi mati la tu..sila buat amal banyak-banyak tau..hehehe


Sumberhttp://ninemustafa.blogspot.com/2011/02/bagaimana-seorang-pengawal-peribadi.html





0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...