/* */

Sunday, 27 March 2011

Video : Veena Malik yang Bongkak

Salam kepada para pembaca blog NineMustafaJariPlastik sekalian,

Entry kali ini Labi-Labi nak share dengan anda semua satu video yang sangat-sangat memberi makna dan bagus untuk ditonton oleh seluruh umat Islam di dunia ini. Video ini berkenaan seorang artis yang membidas seorang mufti daripada Pakistan yang cuba menasihati beliau. 

Labi-Labi tahu lah dia tu artis kan..Tapi kalau pakai sexy dan menjolok mata macam tu mencerminkan artis itu seorang artis yang beretika ker?



Labi-Labi difahamkan artis ini pernah berlakon adult film grade-C dan pernah bergambar dalam keadaan bogel dan separuh bogel untuk "majalah tertentu"

Namun Veena Malik telah bertindak secara mengikut emosi dan mencanang segala kebaikan yang dia lakukan dan menyebarkan keburukan orang alim ulamak

Anda tengok dan nilai sendiri bagaimana seorang artis la konon-kononnye nak canang dia tu baik..

Gambar dibawah Labi-Labi da censored dah..hehe..Padan muka hangpa!hahaha











Lelabi :  Ingatlah nikmat yang Allah berikan itu jika Allah nak tarik balik tu sekelip mata je abis..
P/S : Jangan Ditanya macam mana dapat information ini..hehe



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...