/* */

Tuesday, 7 December 2010

Flip text anda!(Tutorial)

Hi kali ini Labi-Labi nak berkongsi dengan kamu semua macam mana kita nak flip tulisan kita  macam nie

 Sebelum

Ini Kawasan Labi-Labi
http://ninemustafa.blogspot.com
Selepas
ɯoɔ˙ʇodsƃolq˙ɐɟɐʇsnɯǝuıu//:dʇʇɥ
ıqɐl-ıqɐl uɐsɐʍɐʞ ıuı
Kamu semua tahu tak macam mana?
Kepada yang tak tahu Labi-Labi nak ajar korang semua macam mana nak buat.

1- Bukak "On"kan Laptop/Pc anda pastikan ia berfungsi dengan baik dan berjalan dengan lancar..
2- Click pada web browser anda..samaada Mozilla Firefox/Google Chrome/Internet Explorer/Safari/Opera
3- Sebelum meneruskan sesi yang seterusnya pastikan anda mempunyai hubungan scandal atau hubungan intim dengan Internet Connection  kalau anda tak ada hubungan intim dengan Internet Connection maka tak dapat lah den nak nolon..
4- Next, click website nie http://fliptitle.com/ 
5- Anda nampak tak 2 box "Your text" and "Flipped Text"
                            Your text = text yang kamu hendak tulis
                            Flipped text = text yang telah di"flip"kan
*nie pic yang telah Labi-Labi snap..website dia simple je

6- Copy Flipped text kamu dan paste dkt Facebook..

Selamat mencuba!

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...