/* */

Thursday, 23 August 2012

Gambar Gempar : Kambing Bertukar Jadi Manusia di Thai

Hai semua pembaca Blog Labi-Labi sekalian alam semesta (kot kot lah ada alien yang terbaca ka kan?). Ok kali ini Labi-Labi nak share dengan anda semua satu pic dimana kejadian ini terjadi di Thailand. Nak tahu kejadian apa tak? Jom tengok gambar dekat bawah nie







Difahamkan, mereka nie kononnya terjumpa lah seekor haiwan yang macam nak serupa dengan Kambing ini yang transform menjadi seakan-akan manusia. Tapi Labi-Labi tengok macam toyol versi obese ja..

Ok, pada mulanya Makhluk nie takda lah putih sampai macam dalam gambar tu sekali tapi dah orang lumur bedak nak mintak number ekor tu pasal lah sampai putih macam tikus terjun tepung tu.. Pelbagai aktiviti pemujaan yang berlaku ada yang minta jodoh cepat, mati lambat, pancut lambat, takde hutang, dan berbagai-bagai lagi..

Lelabi : Harap para pembaca blog Labi-Labi takda yang vongoks nak pergi sembah makhluk nie..

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

1 comments:

Anonymous said...

Dah lama bebenor da cite ni....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...