/* */

Tuesday, 21 August 2012

Gambar (18SG): Demi Hati Kucing

Salam Aidilfitri kepada semua pembaca blog Labi-Labi yang Labi-Labi sayangi sekalian. Dalam post kali ini Labi-Labi nak tunjuk kepada anda satu gambar yang amat KEJAM dimana manusia sangat tidak berhati perut sanggup merobek badan kucing untuk mendapatkan hati seekor kucing.. Labi-Labi tak dapat bayangkan betapa brengsetnya perangai manusia yang melakukan aktiviti yang tidak bermoral seperti itu. Sungguh KEJAM!




Taraaaaa.. Ayat atas tu saja je Labi-Labi drama sikit, padahal nak tunjuk gambar dekat atas nie ja mana lah ada pembedahan bagai merobek-robek hati kucing tu.. Gila ka hapa? Haha BTW Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin..

Lelabi : cute kan gambar Love dekat badan kucing tu??
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...