Tuesday, 28 August 2012

Gambar : Keindahan Haiwan Laut

Yeayy, post kali ini tentang hidupan marine lagi.. Labi-Labi sangat suka dengan hidupan marine sebab unik dan ada macam-macam color yang boleh membuatkan kita terpesona bila melihatnya. Coral reef yang berbagai-bagai bentuk disamping berwarna warni, ikan-ikan dan hidupan laut yang sangat comel.. tapi at the same time ada juga lah yang nampak seram bila tengok.. Tapi Labi-Labi suka tengok sea slug sebab dia comel dan ada macam macam warna.. Labi-Labi teringin nak pergi menyelam tengok dasar laut.. tolong click iklan boleh untuk support minat Labi-Labi nanti Labi-Labi post gambar InsyaAllah..














Lelabi : comelnya sea slug tu..

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...