/* */

Friday, 31 August 2012

Gambar : Baju Coat yang SERIUS AWESOME

Baju yang Labi-Labi nak tunjuk nie memang awesome sebab baju nie ada logo-logo syarikat yang terkenal. So maknanya kalau ada printed logo kena lah bayar royalti tak gitu? So agak-agak ada tak company nak buat baju ini? Kalau ada mesti ada pro and cons kan? Kalau bagi pihak company logo tu of course lah dia dapat free publicity tapi yang memakai tu comfirm awesome kan? Sapa nak bagi 1 dekat Labi-Labi?



Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...