/* */

Saturday, 25 August 2012

Gambar Serius WTF : FEMEN Protest Anti-Islam

Gambar dekat bawah nie adalah gambar retarded asshole FEMEN organization lah kononnya yang diasaskan di bandaraya Kiev, Ukraine. Group serious vongoks nak mati nie kononnya memperjuangkan keamanan dalam sesuatu issue, hal-hal wanita, etc dan menganjurkan protest secara topless di bandar Kiev.

Kumpulan serius what the fishmonger ini juga sangat anti kepada Islam dimana pada kejohanan Olimpik yang lepas vongoks-vongoks nie boleh pulak pergi protest dekat London tu semata-mata nak protest cara muslimah berpakaian ketika sukan (hey pergi mati lah dia nak pakai apa pun bukan sakit punggung mak kau pun lah gila). Agama Kristian juga tidak terkecuali terkena tempias nya dimana mereka sanggup pergi potong lambang salib tu macam dalam gambar dekat bawah ini..













Lelabi : Ingatkan tak da dah manusia vongoks macam nie

Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...