/* */

Tuesday, 2 July 2013

Payment Daripada BloggerWanita

Alhamdulillah Labi-Labi telah memang tempat pertama untuk menjadi Referral kepada Blog BloggerWanita untuk bulan Mei 2013. Tak sangka lah pula sampai mampu menang tempat pertama dalam persaingan menjadi top Referrer kepada Blog Kak Aya tu. Gambar dibawah adalah gambar yang diambil daripada blog BloggerWanita.



Tempat teratas telah dimenangi oleh Labi-Labi. Tak sangka rezeki Labi-Labi. Peraduan BloggerWanita ini masih lagi terbuka dan sebanyak RM3+++ lagi untuk dimenangi kalau tak silap Labi-Labi lah. Anda boleh lah try masuk mana lah tahu kalau ada rezeki kan ley dapat banyak lagi. Labi-Labi menang pun maybe rezeki blog kot mana tak nya blog dah masuk dalam PR1 haha..

Bukti Pembayaran daripada Pihak BloggerWanita

Vouch for BloggerWanita.

$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...