/* */

Monday, 29 July 2013

FREE EBOOK : RAHSIA LIKE FB

Salam kepada semua para pembaca blog Labi-Labi. Kali ini Labi-Labi nak share satu cara mendapatkan like di Facebook dengan cara pantas dan yang paling penting cara ini percuma untuk para pembaca Labi-Labi.



Jika anda beli di tempat lain ianya mampu mencecah $35 tapi Labi-Labi nak share cara ini dengan anda semua. Ilmu buat apa nak kedekut ye idoks? Dan ada lagi, dalam e-book ini dia berbahasa inggeris tetapi anda boleh sahaja guna google translate untuk memudahkan anda memahami isi kandungan yang ada dekat dalam e-book power ini.

Teringat lagi semasa like FANPAGE Labi-Labi baru 50 likers, punya lah susah nak dapat view untuk ke-page Labi-Labi ini. Tetapi sekarang dah ada lebih kurang 19+ Likers dah dan pageviews pun makin meningkat lah. Dan jumlah ini akan meningkat hari demi hari.


Dalam e-book ini dia ada terangkan macam mana nak buat CPA / CPL menggunakan Facebook sahaja dan anda boleh apply method ini untuk mendapatkan sales.

*CPA = Cost Per Action
**CPL = Cost Per Lead


Dibawah ini adalah step-step yang akan diajar dalam ebook ini.

Step 1: Brainstorm potential Page topics
Step 2: Research and validate your topics...then choose one
Step 3: Collect content
Step 4: Create and launch your Page
Step 5: Schedule your posts
Step 6: Build your audience
Step 7: Monetize your Page



Lihat di saaat ke 48


$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...