/* */

Thursday, 4 July 2013

Nuffnang Buffered Earning

Ok, kali ini Labi-Labi dapat buffered earning yang ke-9 yang gambar dekat bawah ini tiga diantara 9 lah..tapi still active sekarang nie yang tiga tu sahaja. 


Dekat atas nie dapat lah CPUV Nuffnang daripada Transtition Optical, DRB - Hicom dan Suruhanjaya Pilihanraya. Kalau nak dibandingkan dengan amount yang Labi-Labi dapat tu sikit sahajalah maybe orang tak click kot website depa tu.. Kalau anda yang terbaca ini ternampak iklan yang tersenarai dekat atas nie dan ingin support blog LabiLabi dan pengiklan anda boleh tolong click dan tengok-tengok lah apa yang menarik dekat website depa tu ok?

Nah video dekat bawah ini untuk tontonan anda semua.. Hiburan sedikit daripada Labi-Labi :)
P.S : Kenapa Nuffnang tak ada iklan CPM? Boleh lah dapat untung lagi kan.. huhuhu

$15 - $50 MASUK BERDESUP KEDALAM PAYPAL [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...