/* */

Friday, 14 December 2012

Gambar: 250k Penguin

Adakah anda tahu penguin dan beruang kutub tak tinggal di kutub yang sama? Pasti ramai yang tak tahu kan? Untuk pengetahuan am sila Google sendiri ok?

Gambar di bawah ini ada lebih kurang 200,000 ekor penguin dewasa dan lebih kurang 50,000 ekor penguin yang masih anak.. So kira sendiri lah kalau seekor jual RM10K kayooo!!!! Hahaha, main-main ja lah.. Labi-Labi aktivis pencinta haiwan laut tau! So jangan nak cakap nak jual apa pun.. I love ocean.. So paham-paham sahajalah siapa yang snap pic nie memang awesome sebab dapat tahan bau 250k sisa kumbahan penguin nie.. Kalau jual tahi penguin nie 1kg  RM0.50 pun boleh jugak dapat duit kan? Kalau dapat 5000kg pun ley dapat side income dah nie haha! Lepas tu Labi-Labi bukak MLM tahi Penguin..KAN ORANG MALAYSIA NIE KAKI MLM kan.. benda pelik yang tak masuk akal pun join jugak.. mana ar tahu kalau MLM tahi penguin nie dapat sambutan nanti boleh Labi-Labi upgrade blog picisan nie..haha







UNLIMITEDKAN BROADBAND ANDA [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI]
Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...