/* */

Wednesday, 12 December 2012

Gambar : Perasaan Masuk GYM

Hari-hari yang mula-mula masuk gym memang ar syok je kan.. tapi tunggu lah selepas tidur dan pagi tu segala mak nenek sengal2 badan datang kalau orang yang first time lah masuk gym and yang dah lama tinggal gym pastu nak berjinak-jinak balik tu memang terasa ar sengal-sengan otot tu.. tapi jangan stop just lakukan ja macam biasa sebab nanti sengal-sengal tu hilang dalam masa lebih kurang 3 hari.. 

 Lelabi: No pain no gain!


UNLIMITEDKAN BROADBAND ANDA [KLIK SINI]
Orang lain tengok Iklan pun dapat duit [KLIK SINI] 

Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...