/* */

Monday, 3 January 2011

Gambar : Nahas Kapal Terbang

"Nak buat macam mana dah ajal dia dah sampai"
"Dah eksiden sikit punyer terok comfirm GOL lah.."
Macam tu lah lebih kurang ayatnya bila seseorang berdepan dengan situasi yang memerlukan mereka berkata-kata mengenai ajal..Ajal datang tanpa kita sedari...Dalam tidur pun boleh mati..hmm..Papepun tengok je lah gambar-gambar yang aku sertakan kepada korang semua..


JENGJENGJENG!







Itulah yang dinamakan Kalau ajal tak sampai lagi orang itu takkan mati walau kamu eksiden terhempas kapal terbang sekalipun...Umur lelaki itu sungguh panjang..Beliau amat bertuah kerana terselamat daripada nahas kapal terbang itu..


Lelabi : Selamat beramal..jangan lupe click "FOLLOW" untuk sentiasa update dengan blog Labi-Labi
 






0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...