/* */

Sunday, 17 July 2011

Gambar : Bungalow Low Budget

Salam SEMUA,

Ada sesiapa nak beli bungalow yang berharga 100k ini..?

Tengok dari depan memang lah gempak ye tak? Siap tiang roman lagi kan.. depan dia pergh...gempak gile kan..kalau orang kata 5 juta pun orang sanggup beli kan...


Tapi...

Jom tengok dekat bawah ini apa yang terjadi apabila yang di depan tu tetibe lain dan dibelakang tu tiba-tiba lain macam gambar dekat bawah ini..


Lelabi: Dont judge a bungalow by its front tapi well done lah..tengok orang yang buat rumah tu ada effort jugak nak tinggal dalam bungalow even bungalow ni low budget style lah.. WELL DONE dude!


Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...