/* */

Saturday, 9 July 2011

Staff KFC Lahanat!

Salam You all semua, kali ini mungkin tak terlambat bagi Labi-Labi untuk menguar-uarkan berita yang staff KFC dia prepare ayam "baik punya!"

Geram tol lah tengok dorang boleh lah pulak main-main dengan makanan..Tu pasal lah Labi-Labi tak suke sangat makan KFC lebih baik makan MC'D lagi sedap ayam dia daripada ayam KFC..

Papehal jom layan video ini..Hope korang share dekat FB korang oke?






Jangan Lupa Click iklan dibawah ni sebagai tanda sokongan



0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...